Search here...
TOP
Reisverhalen

Vietnam dag 12 | Nha Trang ontdekken

Po Nagar, Nha Trang - Vietnam, Azië | Global-Treasures.com
394 Views

De wekker ging al lekker op tijd omdat er genoeg op de planning stond voor vandaag in Nha Trang. Allereerst ontbeet ik in het hostel, om vervolgens te vertrekken naar de eerste stop: een prachtige tempel, Po Nagar. Hier was het alleen super druk, wat het minder leuk maakte. En ik dacht nog wel dat ik er zo vroeg was maar helaas stond het al helemaal vol met toeristen. Maar goed, na hier even rond te hebben gelopen was het weer tijd om naar de volgende plek te gaan.

De kathedraal

De tweede stop van de dag was de kathedraal. Helaas was ik net vijf minuten te laat, waardoor ik hem niet van binnen kon bekijken. Maar van de buitenkant was hij ook zeker mooi en de moeite waard om gezien te hebben. Maar mocht je zelf een bezoekje willen brengen aan de kathedraal, check dan eerst openingstijden. Het is namelijk zonde als je daarheen gaat en je letterlijk voor een dichte deur staat. Ik had deze namelijk graag van de binnenkant willen zien, zo indrukwekkend als dat het gebouw was. maar goed het was niet anders. Ik had namelijk niet meer extreem veel tijd in Nha Trang. Een andere keer terugkomen ging dus niet. Helaas. 

Kathedraal, Nha Trang - Vietnam, Azië | Global-Treasures.com

Hike naar de Ba Ho Waterfalls

Toen was het weer tijd voor een waterval. Deze lag iets verder de bergen in en lag in bij een resort. De entree hiervoor was best wel prijzig maar het was wel de moeite. Je kon hier dan ook zwemmen en een heleboel andere activiteiten doen: kajakken, schommelen en op het water lopen in zo’n bal. En je kon uiteraard naar de waterval! Ik had alleen niet verwacht dat dat nog zo ver was. Je moest eerst een hele hike doen om er te komen en zo slim als ik was, was ik daar op het heetste moment van de dag en had ik maar één klein flesje water bij. En dan was de waterval zelf nog niet eens zo speciaal. Laten we het maar van de positieve kant bekijken en zeggen dat ik m’n beweging van vandaag ook weer heb gehad. 

Vinpearl 

Vervolgens liet ik me afzetten bij een stoeltjeslift die naar een pretpark, Vinpearl, ging. Hier ben ik uiteindelijk zelf niet ingegaan omdat de entree hiervan wat aan de prijzige kant was en het al later in de middag was. Vannacht zou ik alweer vertrekken dus vond ik het zonde om zoveel geld te betalen voor een halve dag. Als ik nu nog een dag over zou hebben in Nha Trang, dan zou ik daar zeker heen willen. Het zag er namelijk erg leuk uit! Maar zoiets is natuurlijk ook lang niet zo leuk in je eentje. 

Vinpearl, Nha Trang - Vietnam, Azië | Global-Treasures.com

Eenmaal terug besloot ik de rest van de dag op het strand door te brengen. Het was toch al wat later op de middag, dat betekent dat het weer wat af begon te koelen en het tijd was om te relaxen. Ik had de leukste dingen op mijn lijstje namelijk toch al bezocht. Ook de avond bracht ik door op het strand en besloot vroeg te gaan slapen aangezien ik midden in de nacht moest opstaan voor m’n vlucht. De reis ging nu door naar Da Nang. Maar daar lees je in het volgende artikel meer over. 

Breng jij nou een bezoekje aan Nha Trang, boek dan bijvoorbeeld hier een tour door de stad!

Bedankt voor het lezen! 

Reisverlangen.nl

«

»

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Volg me op Instagram