Search here...
TOP
Reisverhalen

Vietnam dag 11 | Da lat > Nha Trang

Vietnam dag 11 | Van Da Lat naar Nha Trang | Global-Treasures.com
368 Views

Het werd helaas al weer tijd om te vertrekken uit Da Lat. Dat was echt een prachtige en heerlijk koele plek maar de hoogtepunten heb ik nu wel gezien. Vroeg in de ochtend vertrok ik naar een nieuwe plek: Nha Trang. De rit van Da Lat naar Nha Trang duurde ongeveer drie uur en het was niet zo’n hele speciale busrit. Gelukkig was hij ook lang niet zo spectaculair als die keer van Mui Ne naar Da Lat.

Lees ook: Vietnam dag 8 | van Da Lat naar Mui Ne

Hier kwam ik begin van de middag aan en ik vond eigenlijk wel dat ik een rustig middagje had verdient. Daarom besloot ik mijn spullen in het hostel te dumpen en naar het strand te gaan. 

Aan het strand in Nha Trang

In Nha Trang is over het algemeen niet super veel te doen. Daarom zou één dag plekken bezichtigen wel genoeg zijn. Daarom kon ik dit halve dagje wel aan het strand spenderen. Het was alleen niet helemaal relaxed want ze hadden me in het hostel gewaarschuwd dat je je spullen niet zomaar moet laten liggen. Je moest deze het dus goed in de gaten moet houden. Als ze daar zelfs in het hostel al voor waarschuwen.. Daar was ik dus best zenuwachtig over omdat ik natuurlijk alleen was. Ik heb dus ook maar niet gezwommen, omdat dat zou betekenen dat ik mijn spullen alleen moest laten. Maar ik heb wel aan m’n kleurtje kunnen werken! 

Ik moet wel zeggen dat het strand echt heel mooi was. Het water was een mooi blauw, overal stonden rieten parasols voor als je niet in de zon wilde en het was allemaal erg schoon. Ook was het er absoluut niet druk. Maar na een paar uurtjes in de zon te hebben gelegen, vond ik het toch tijd om wat te gaan eten. Aan de boulevard hadden ze namelijk een heleboel leuke restaurantjes, de ene een stuk duurder dan de ander.  

Een rustig avondje

Ik was aan een nieuw boek begonnen en daarom vond ik het wel fijn om het deze dag rustig aan te doen. De afgelopen dagen waren namelijk best wel druk. Je merkt dan pas hoe moe je bent als je dan heel even niets doet. Deed me dan ook echt wel goed om het nu een dagje rustig aan te doen.

Ik zat op het terras, bestelde wat te eten en was helemaal verdiept in mijn boek. Ondertussen waren we weer een paar uur verder en vond ik het tijd om terug te gaan naar het hostel. Daar heb ik nog even op het dakterras gezeten met wat mensen van het hostel en ben vervolgens niet te laat gaan slapen. Voor de volgende dag stond er namelijk weer een heleboel op de planning. Daarom wilde ik goed uitgerust zijn door vroeg te gaan slapen. Het was ook zo dat het een redelijk rustig hostel was en niet een typische party hostel. Daarom lag eigenlijk iedereen al vroeg in bed en was ik daarop geen uitzondering. 

Ik weet dat vandaag weer een van de minder leuke dagen was. Ik beloof jullie dat er weer een heleboel leuke verhalen en dagen aan gaan komen. Maar dit was het voor dit artikel! 

Bedankt voor het lezen!

Reisverlangen.nl

«

»

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Volg me op Instagram