Search here...
TOP
Reisverhalen

USA dag 8 | Een rustig dagje bij Lake Tahoe

Lake Tahoe - USA dag 8 | Global-Treasures.com
353 Views

Als je de andere artikelen van mijn reis al hebt gelezen, dan weet je waarschijnlijk dat we ondertussen al twee dagen hebben doorgebracht in Lake Tahoe. Die twee dagen hebben we beiden benut door lekker te gaan wandelen maar nu leek het ons wel leuk om het rustig aan te doen. Daarom besloten we uit te slapen en de dag door te brengen bij Lake Tahoe. 

Lees ook: USA dag 6 | Lake Tahoe

Lake Tahoe

Lake Tahoe is een prachtig meer en daarom besloten de dag bij het water door te brengen. Zwemmen, picknicken en gewoon genieten van het uitzicht was al genoeg om de dag vol te krijgen.  

Helaas had ik mijn camera tijdens deze dag niet meegenomen, waardoor ik geen mooie foto’s van deze plek met jullie kan delen. Gelukkig heb ik de afgelopen dagen tijdens de wandelingen wel een heleboel foto’s kunnen maken, vandaar dat ik ze aan dit artikel toe zal voegen. 

Planning voor ’s avonds 

Toen we de hele dag aan het water hadden gelegen, besloten we dat het tijd was om lekker te gaan eten. We gingen daarom terug naar de camping en besloten te gaan barbecuen. Alle benodigdheden waren gratis te gebruiken en daarom leek dit ons wel een leuke opvulling van de avond. 

Lees ook: USA dag 7 | Wandeling bij Lake Tahoe

De rest van de avond hebben we lekker gelezen, wat gedronken en gewoon van elkaars gezelschap genoten. Een leuke afsluiting van een leuke, maar niet zo’n spectaculaire dag. Voor morgen staat er iets leuks op de planning, namelijk: Yosemite. Dit is een plek die al lang op mijn lijstje staat van plekken die ik nog ooit wil zien. Can’t wait! 

Wil je graag meer artikelen lezen over mijn reis door de Verenigde Staten? Klik dan hier om dat te doen. Heb je meer zin om tips te lezen over een heleboel verschillende landen? Klik dan hier

Bedankt voor het lezen!

Reisverlangen.nl

«

»

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Volg me op Instagram