Search here...
TOP
Reisverhalen

USA Dag 7 | Wandeling bij Lake Tahoe

Wandeling Lake Tahoe - Sierra Nevada Verenigde Staten | Global-Treasures.com
639 Views

We zijn ondertussen alweer aangekomen bij dag 7 van mijn reis door Amerika. Op dag 7 zijn we lekker nog een dagje bij Lake Tahoe gebleven. We hadden de dag van tevoren een korte wandeling gemaakt (Als je dat artikel nog niet hebt gelezen, klik dan hier) en vandaag wilden we een langere wandeling maken. Het leek ons leuk om het gebied wat verder uit te pluizen.

We zijn met de camper wat verder het gebied in gereden omdat daar een leuke klim zou zijn voor gevorderden. Die wilden wij weleens proberen! We hadden allemaal erg veel zin in de wandeling. We hadden nu namelijk een paar dagen van het stadsleven kunnen genieten, nu was het tijd voor wat natuur. Laat het avontuur maar beginnen!

Vergunning nodig

Het rare was wel dat we van tevoren een formulier in moesten vullen. Hierop moesten we aangeven dat we vaker wandelingen als deze deden, dat we geen beginners meer waren. En er stond ook op dat je altijd voldoende water bij moest hebben, goede wandelschoenen en dat je niet in je eentje gaat. Zoiets had ik nog nooit gezien! En het is niet dat ze je daar ook echt op gecontroleerd werd, dat niet. Maar het was in principe een soort van vergunning/verklaring dat je niet zomaar ongeoorloofd deze wandeling gaat maken.

Wandeling Lake Tahoe - Sierra Nevada Verenigde Staten | Global-Treasures.com

De wandeling die we hebben gemaakt duurde ongeveer drie uur. Het natuurgebied was daar zo onwijs mooi en helaas heb ik niet van alles foto’s gemaakt. Maar zo had je dus midden op de berg nog een meertje waarin je kon zwemmen. Heerlijk om even af te koelen!

En helemaal boven op de berg had je zo’n mooi uitzicht! Aan de ene kant had je mooi uitzicht op Lake Tahoe zelf. Liep je de andere kant op, dan had je uitzicht op rotsen, groen en andere bergen. En dat was uiteraard zeker een aantal foto’s waard.

Lake Tahoe is wel iets waar je van moet houden. Heb je bijvoorbeeld weinig tijd als je in Amerika bent, zou ik zoiets als Lake Tahoe overslaan. Er zijn een heleboel andere dingen te zien die ik persoonlijk eerder zou doen dan dit natuurgebied bezichtigen. Maar heb je genoeg tijd en wil je graag wandelen in een mooi natuurgebied, dan is Lake Tahoe zeker een aanrader!

Meer artikelen lezen over Verenigde Staten? Klik dan hier voor allerlei tips over dit prachtige land, en hier voor meer persoonlijke verhalen zoals dit artikel!

Bedankt voor het lezen!

Reisverlangen.nl

«

»

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Volg me op Instagram