Search here...
TOP
Reisverhalen

USA Dag 1 | Aankomst in Los Angeles

USA dag 1 - Aankomst in LA | Global-Treasures.com
477 Views

Aangezien ik dol ben op reizen en uren kan praten over mijn reis naar Amerika, leek het me leuk om een serie blogposts te maken van alle dagen dat ik in Amerika was. En dat zijn er dan ook maar liefst 23. Ik zal jullie van iedere dag vertellen wat ik heb gedaan, plekken die je zeker moet zien, en natuurlijk laat ik heel veel foto’s zien! Met in dit artikel: Onze aankomst in Los Angeles!

Dag 1 | Aankomst in Los Angeles

Na een veel te lange reis van zo’n elf uur en een tussenstop van drie uur in Chicago, waren we eindelijk aangekomen in Amerika. Vooral voor mij was het een zware reis. Ik was namelijk van tevoren met vriendinnen op vakantie geweest in Mallorca en zou met een korte tussenstop in Amsterdam gelijk weer doorvliegen naar Amerika. Ik landde rond kwart voor vier ‘s nachts vanuit Mallorca, om vervolgens weer om kwart voor tien naar Amerika te vliegen. Mijn moeder en broer zouden rond half acht ’s ochtends aankomen op het vliegveld, en mijn vader zou vanuit Canada direct naar Amerika vliegen, aangezien hij hier op zakenreis was. Hij zou dan ook een dag eerder naar Amerika vliegen om de camper te regelen. Zo konden we direct vertrekken zodra we onze koffers hadden.

Eenmaal in LA

Maar goed, eenmaal aangekomen in Amerika was ik meteen verliefd. De volle winkelstraten, de gele taxi’s en (bijna) alleen maar Amerikanen om me heen. Alleen dat maakt me al intens gelukkig.

Vanuit het vliegveld werden we met de taxi naar de plek gebracht waar mijn vader stond te wachten. Aangezien hij al een dag eerder in Amerika was gearriveerd, zorgde hij dat de camper vast voor ons klaar stond. Hij kon alleen niet zo gemakkelijk het terrein van het vliegveld op aangezien de camper erg lang was. Zodra we daar waren gearriveerd hebben we snel onze spullen in de camper gelegd en kon onze reis dan eindelijk écht beginnen.

Het was al het eind van de middag dus besloten we naar een klein dorpje net buiten Los Angeles te rijden. Daar zouden we eerst wat te eten zouden kopen voor de komende dagen. Het was echt zo’n typisch Amerikaans dorpje en dat maakte me zo blij! Het was een typisch Amerikaans boerenwinkeltje waar je de lekkerste dingen kunt halen. Maar helaas heb ik daar geen foto van kunnen maken.

USA dag 1 - Aankomst in LA | Global-Treasures.com

Het avondeten

Vervolgens zijn we naar de Mc Donalds gegaan in datzelfde dorpje. Er was namelijk niet veel meer keus, het was namelijk in the middle of nowhere. En aangezien het een vermoeiende reis was geweest, besloten we vroeg te gaan slapen. De volgende dag zouden we weer vroeg op moeten want dan stond er iets mega leuks op het programma: Universal Studios.

Ik hoop dat jullie het een beetje leuk vinden om dit allemaal te lezen. In deze blogpost staan nog niet zoveel foto’s. Dit kwam omdat ik mijn camera in mijn koffer had zitten. Natuurlijk was dit een rustige dag omdat we nog maar net waren aangekomen in Los Angeles. Maar het wordt nog véél leuker, beloofd!

Meer artikelen lezen over Verenigde Staten? Klik dan hier voor allerlei tips over dit prachtige land, en hier voor meer persoonlijke verhalen zoals dit artikel!

Bedankt voor het lezen!

Reisverlangen.nl

«

»

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Volg me op Instagram