Search here...
TOP
Reisverhalen

Thailand dag 6 | Shoppen in Chiang Mai

Shoppen in Chiang Mai, Thailand | Global-Treasures.com
895 Views

Omdat we de dag ervoor pas best wel laat aankwamen in Chiang Mai, was het te laat om activiteiten te plannen voor de volgende dag. Daarom besloten we het een dagje rustig aan te doen door lekker te gaan shoppen en naar de spa te gaan.

Buiten dat besloten we ook wat door de stad te lopen om te kijken wat er allemaal te doen en te zien was. In het hostel werden er ook een heleboel activiteiten aangeboden, die we ook meteen besloten te boeken. We hadden namelijk niet extreem veel tijd en er waren super veel leuke dingen te doen in Chiang Mai. Het zou zonde zijn als we te laat waren met boeken waardoor we al die leuke activiteiten niet konden doen.

Bij de spa

Qua spa’s heb je een aantal verschillende mogelijkheden in Chiang Mai. Zelf kwamen wij toevallig langs een kleine zaak, waar we besloten heen te gaan. Naast ons hostel lag er ook een, waarbij je een behandeling kon krijgen van ex-gevangenen. Zo help je hen om hun eigen geld te verdienen, wat ik ook een erg goed initiatief vind. Helaas kwamen wij er zelf te laat achter dat deze spa er zat, anders had ik dit graag gedaan.

Wil je toch liever een normale spa? Ook dat kan. Een arrangement duurt tussen de 2 en 4 uur en kun je hier boeken.

Shoppen in Chiang Mai

Je hebt een aantal leuke winkelcentra’s in Chiang Mai, dus dan zit je daar zeker goed. Zelf gingen wij naar het MAYA shopping center. Hier waren zeker een aantal leuke winkels, maar je hebt het wel binnen een middagje of avond gehad. Er zitten namelijk voornamelijk restaurants. Ook CentralPlaza is een leuk winkelcentrum om naartoe te gaan, mocht MAYA net iets te ver weg liggen. Taxi’s zijn niet duur dus wil je toch liever naar het MAYA shopping center, dan kan dit al voor een paar euro. Ik raad je dan ook zeker aan om Grab te downloaden, zodat je ook weer makkelijk een taxi terug geregeld krijgt tegen een goede prijs. De taxi’s die namelijk bij het winkelcentrum staan te wachten, vragen veel meer dan wanneer je Grab gebruikt.

De rest van de avond hebben we in het winkelcentrum doorgebracht en ’s avonds besloten we terug te gaan naar ons hostel om nog een beetje op tijd te gaan slapen. Het vriendinnetje waarmee ik was voelde zich al een aantal dagen niet lekker dus wilden we het niet te laat maken, zodat ze zich de volgende dag hopelijk wat beter zou voelen. En er zou iets leuks voor mij op de planning staan de volgende dag, namelijk een cooking class! Maar daarover lees je in het volgende artikel meer!

Bedankt voor het lezen!

Dit artikel bevat affiliate links. Dat houdt in dat je, wanneer je via een van de linkjes een ticket boekt, ik hierover een kleine commissie ontvang. Jij betaalt hiervoor niets extra! Lees voor meer informatie de disclaimer.

Reisverlangen.nl

«

»

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Volg me op Instagram