Search here...
TOP
Reisverhalen

Thailand dag 10 | Genieten van ons privé zwembad

Privé-zwembad in Chiang Mai | Reisverlangen.nl
219 Views

Tijdens onze tiende dag in Thailand en tevens de vijfde hele dag in Chiang Mai, besloten we het rustig aan te doen. Al een aantal keer waren we naar een hotel gegaan, om daar aan het zwembad te gaan liggen. Bij ons hostel zat er namelijk geen zwembad bij, dus moesten we het elders gaan zoeken. 

Even rustig opstarten

Omdat we al een aantal dagen druk waren met de activiteiten die op de planning stonden, vonden we het fijn om vandaag even rustig aan te doen. We kwamen pas laat uit bed, en besloten op het gemakje ons klaar te maken en ergens wat te gaan eten. In Chiang Mai zijn er een heleboel leuke lunchtentjes en ook nu hadden we weer een gezellig plekje uitgekozen. Binnenkort probeer ik een artikel online te zetten met leuke eettentjes in Chiang Mai, het probleem is alleen dat ik niet alle namen heb opgeschreven. Maar ik ga mijn best doen om erachter te komen waar we allemaal hebben gezeten. Zodra het artikel online staat, zal ik hem hier linken. 

Op zoek naar een hotel met zwembad 

Zoals ik al zei hebben we in Chiang Mai al een paar keer gezwommen. Zelf hadden we geen zwembad bij het hostel, maar er zijn genoeg hotels in de omgeving die, tegen een kleine vergoeding, jou gewoon toegang geven tot het zwembad. Ook dat deden we vandaag. 

Wij hadden allebei gewoon even een rustig dagje nodig, want dat had ik al een hele tijd niet meer gehad. Voordat ik naar Thailand kwam had ik al een maand in Vietnam gezeten. Daar heb ik ook allesbehalve rustig aan gedaan. Het is dan gewoon zo dat je niet zoveel tijd hebt en je wil zoveel mogelijk zijn binnen de tijd dat je er bent. Ik geniet er ook echt van om lekker veel te plannen en me niet te vervelen. Alleen op een gegeven moment houdt dat even op. Voor mij was nu zo’n dag, dus dan is het extra genieten als je die lekker aan het zwembad doorbrengt! Ja, wie had gedacht dat reizen zo vermoeiend kon zijn? 

Een privé zwembad in Chiang Mai

Bij het hotel waar wij gebruikmaakten van het zwembad, was helemaal niemand te bekennen. Het lag dan ook niet heel ideaal gelegen, maar het was gewoon prima. Al helemaal omdat wij het rijk voor ons alleen hadden. Er liepen alleen wat medewerkers rond, maar daar was ook alles mee gezegd. Het was lekker warm dus wij hebben de hele dag verkoeling gezocht bij het zwembad. Echt een aanrader als je het een dagje rustig aan wilt doen! 

Privé-zwembad in Chiang Mai | Reisverlangen.nl

Cocktails drinken bij de rooftop bar

Een wijntje, bier of cocktails drinken bij een rooftop bar is echt een dingetje in Thailand. Als ik op zoek ging naar dingen die we in Thailand konden doen, stond dit er áltijd bij. Tot nu toe hadden we dat dan ook al een paar keer gedaan, en dat was zeker goed bevallen. Dit keer pakten we groots uit, want er was zelfs een zwembad op de rooftop bar! Helaas hadden we onze bikini’s niet bij ons, maar dat maakte ook niet uit want die dag hadden we al genoeg gezwommen. Het gave was dat het een glazen bak was, waardoor je de mensen goed kon zien zwemmen. 

Ook aten we een lekkere (een tikkeltje over-priced) pizza maar dat maakte het uitzicht en de lekkere cocktails ook weer enigszins goed. Zo’n rooftop bar is super leuk om een keer gedaan te hebben! Het hoeft van mij alleen niet dagelijks of zelfs wekelijks. Doe mij dan maar liever een leuke activiteit!

Dat was het alweer voor het artikel van vandaag. Helaas was deze dag niet zo super speciaal, maar dat wordt de komende tijd wel weer goed gemaakt gok ik zo. Wil je meer artikelen lezen over Thailand? Klik dan hier.

Bedankt voor het lezen! 

Reisverlangen.nl

«

»

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Volg me op Instagram