Search here...
TOP
Persoonlijk

Reisplannen voor 2022

Antalya, Lara | Reisverlangen.nl
246 Views

Na twee jaar is er eindelijk weer fatsoenlijk de mogelijkheid om te gaan reizen! In de afgelopen twee jaar heb ik veel reizen moeten annuleren of uitstellen, maar in de afgelopen weken heb ik gelukkig weer een aantal reizen kunnen plannen. In dit artikel leek het me daarom leuk om je te vertellen over mijn reisplannen voor 2022.

Curaçao | Maart

Al jaren hebben mijn beste vriendin en ik het over het maken van een reis naar Curaçao. Zij is daar zo ongeveer opgegroeid omdat ze er vanaf jongs af aan al ieder jaar naartoe ging met haar familie. Al lange tijd wilde ik naar Curaçao, maar alléén als zij degene was die me alles kon laten zien. En dit jaar is het eindelijk zover!

Zaterdag 12 maart vertrekken we voor twee weken, samen met mijn moeder, naar Curaçao. Veel dingen hebben we nog niet gepland maar ik laat me vooral verrassen. Ik ben sowieso wel iemand die gewoon vertrekt en dan wel ziet wat ik daar ga doen, maar dit keer laat ik het een keer aan iemand anders over! 

Turkije | April/Mei 

Eind april vertrekken we met de hele familie (16 personen) naar Turkije! Dit was iets wat we vroeger jaarlijks deden, maar door Corona werd er roet in het eten gegooid. Daardoor hebben we het al zeker twee jaar niet meer gedaan. Mijn opa is verliefd op Turkije en hij vindt het fantastisch dat we ein-de-lijk weer kunnen gaan! 

Ook dit jaar zitten we weer 10 dagen in Antalya, in Lara. Dit is een bekende plek voor toeristen en hier heb je de grootste kans op mooi weer als je in April gaat. Laten we dus hopen dat we mooi weer hebben! 

Turkije, Antalya, Lara | Reisverlangen.nl

Luxemburg | Mei

Nummer drie op mijn lijstje van reisplannen voor 2022: Samen met een aantal vriendinnen ga ik in mei een lang weekendje naar Luxemburg. Hier ben ik nog nooit eerder geweest dus ik heb eigenlijk geen idee wat er allemaal te doen is. Gelukkig hebben we nog genoeg tijd om dat uit te zoeken! 

Zakynthos, Griekenland | Juni

In de afgelopen jaren ben ik al meerdere keren in Griekenland geweest, namelijk op Kreta en Kos. Nu ga ik samen met mijn vriend naar Zakynthos en ik kan echt niet wachten! Dit wordt onze eerste vakantie met z’n tweeën, dus dat wordt sowieso fantastisch! En ik denk dat we ons een mooiere plek bijna niet kunnen wensen. 

Dingen die tijdens deze 10-daagse vakantie op de planning staan, zijn: een quad huren, snorkelen, zonnen en hiken. Mocht je verder nog tips hebben voor op Zakynthos, let me know! 

Italië | September

In September staat mijn laatste vakantie van het jaar op de planning. Samen met mijn beste vriendin (waarmee ik ook naar Curaçao ging) gaan we een weekje genieten in Italië. Het is echt lang geleden dat ik voor het laatst op vakantie geweest ben naar Italié, maar dit was vroeger altijd mijn favoriete vakantiebestemming. 

Het plan is om naar de Amalfi kust te gaan. Hier ben ik nog nooit geweest maar ik heb ondertussen al zóveel foto’s voorbij zien komen dat ik er niet meer onderuit kon. Welke dingen moet je hier zeker gedaan hebben? Dingen die wij al zeker willen doen is een boottrip, hiken en een scooter huren. Mochten er nog andere dingen zijn die de moeite waard zijn, laat dan zeker even een reactie achter. 

Dat waren mijn reisplannen voor 2022. Mocht je tips hebben voor één van deze landen, laat het me dan zeker even weten door op dit artikel te reageren!

Meer persoonlijke artikelen lezen? Klik dan hier.

Bedankt voor het lezen!

Reisverlangen.nl

«

»

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Volg me op Instagram