Search here...
TOP
Persoonlijk

Reisplannen 2020 | Het jaar van Reisverlangen.nl

Reisplannen 2020 | Global-Treasures.com
498 Views

Dit is het eerste jaar dat ik ga reizen voor Global-Treasures.com. Daarom leek het me leuk om mijn reisplannen voor dit jaar, 2020 alweer, met jullie te delen. Begrijp me niet verkeerd, ik maak deze reizen voor mezelf en betaal ook alles zelf, maar dit is de eerste keer dat ik ga reizen terwijl ik deze website heb. Ik kan dan ook niet wachten om snel alle tips en tricks met jullie te delen op Global-Treasures.com. Als ik nu kijk wat er op de planning staat qua reizen dan kan ik de rest van het jaar vooruit met het plaatsen van artikelen! Laten we maar eens gaan kijken naar mijn reisplannen.

Valencia & Alicante | Spanje

Misschien klinkt dit niet zo heel speciaal maar voor mij is het dat wel. Mijn broer heeft namelijk een huis gekocht in Spanje en hier moet nog veel aan gebeuren. That’s where I come in! Ik ga namelijk meehelpen met het opknappen en inrichten van de woning. Dan komt die interieuropleiding toch nog van pas!

Ik zal dus een maand lang in Spanje zitten en ga, buiten het klussen om, ook mijn best doen om de omgeving te verkennen en de beste tips te verzamelen voor op Global-Treasures.com. Wanneer jij op vakantie gaat naar Spanje kun je deze dan dus hier terugvinden. Natuurlijk moet ik ook even de taal leren! Dat is iets wat ik al heel lang wil doen maar nooit de tijd voor heb gehad. Maar goed, nu moet ik wel. Can’t wait!

Oslo | Noorwegen

Dit wordt de eerste keer in mijn leven dat ik voet zet in Noorwegen! Mijn beste vriendin heeft me namelijk een weekendje Noorwegen cadeau gedaan. Hier gaan we onder anderen een concert bijwonen van Ali Gatie en gaan we natuurlijk ook van dit prachtige land genieten. Als je tips hebt voor in Noorwegen, laat dat me dan zeker even weten in de comments! 

Peru | Zuid-Amerika

Een land dat ik hoogstwaarschijnlijk ga bezoeken in de zomervakantie, is Peru. Het is de bedoeling dat ik hier een maand ga genieten en ga rondreizen. Op de planning staat sowieso Machu Picchu en Huaraz, voor de rest kijk ik wel waar ik eindig. Ik hou er niet van om dingen van tevoren al vast te leggen. Fijner vind ik het om gewoon te gaan en daar te kijken waar ik zin in heb. Als je regelmatig artikelen leest op Global-Treasures.com dan weet je dat ik liever niets plan. Op die manier kan je aan de locals vragen welke dingen de moeite zijn om te doen. Zo doe je niet altijd maar de toeristische dingen. Als je tijd genoeg hebt dan zou ik het zeker op die manier aanpakken. Dat scheelt je namelijk ook veel stress. 

Costa Rica | Centraal-Amerika

Na een maand Peru vind ik het nog niet tijd om naar huis te gaan. Daarom leek het me leuk om nog één of twee landen te bezoeken. Het liefst een plek waar veel te doen en te beleven is, maar waar je ook rustig aan kunt doen. Het moet een plek zijn die je in een maand zou kunnen zien zonder te haasten. Uiteindelijk kwamen we uit op Costa Rica! Dit land kun je denk ik wel in een week of drie doen. Heb je tips voor plekken die we zeker moeten bezoeken in Costa Rica? Laat het me dan zeker even weten in de comments!

Panama | Centraal-Amerika

Dan, als allerlaatste land, is het de planning om na Costa Rica ook meteen een bezoekje te brengen aan Panama. Ik moet zeggen dat dit geen land is dat bovenaan mijn lijstje staat. Maar het lijkt me super gaaf om hem gezien te hebben! Ook hiervoor geldt hetzelfde: Heb je nog tips van dingen die we zeker niet mogen missen en plekken die we moeten zien, laat het dan even weten in de comments!

Het is de planning om dan nog zo’n twee weken in Panama door te brengen. Vanuit daar vlieg ik vervolgens ook weer terug naar huis. Ik kan niet wachten!

Wil je meer artikelen lezen op Global-Treasures.com over de reizen die ik al heb gemaakt? Klik dan hier voor mijn persoonlijke reisverhalen. Of klik op het kopje “bestemmingen” om een land te kiezen waarover je meer tips wilt lezen!

Bedankt voor het lezen!

Reisverlangen.nl

«

»

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Volg me op Instagram