Search here...
TOP

Britt van Global-Treasures.com

Leer mij kennen

Nogmaals hallo en leuk dat je een bezoekje brengt aan Global-Treasures.com!  Mijn naam is Britt en op deze website kun je allerlei tips en persoonlijke verhalen vinden over de reizen die ik heb gemaakt. Zo weet jij welke plekken de moeite waard zijn tijdens je reis, maar ook welke plekken je beter kunt overslaan!

The story behind the blog

Al van jongs af gaan ging ik regelmatig met mijn ouders en broer op vakantie. Doordat ik al op jonge leeftijd een redelijk aantal landen binnen Europa had gezien, ging ik in 2016 eindelijk op reis naar de Verenigde Staten, iets wat al lang op mijn lijstje stond. En toen kreeg ik de smaak eigenlijk pas goed te pakken.

Nadat ik in 2018 gestopt was met mijn studie, besloot ik een reis te maken van 5 maanden naar Australië, Nieuw-Zeeland en Bali. Absoluut één van de gaafste dingen die ik ooit heb gedaan. In januari 2019 ging ik naar Marokko, in juni en juli backpackte ik door Vietnam, Thailand en Cambodja en in september bracht ik voor het eerst een bezoek aan Engeland!

Ondertussen mag ik al 27 landen van mijn lijstje afstrepen en dat op 22-jarige leeftijd!

Ervaring met bloggen

Sinds 2016 ben ik bezig met bloggen. Zo startte ik eerst een blog samen met een vriendin, maar al snel genoeg kwamen we erachter dat we allebei een ander beeld voor ogen hadden wat betreft bloggen. Daarom besloot ik niet lang na de start van deze eerste blog, er eentje voor mezelf te starten, namelijk DailyDazzle.nl. Hier kwamen allerlei onderwerpen aan bod, maar voornamelijk beauty, lifestyle & reisartikelen kwamen regelmatig online op deze website. En hoewel de beauty en lifestyle artikelen heel goed liepen, kwamen er niet zoveel mensen voor de reisartikelen. Dat vond ik zo jammer! Vandaar dat ik besloot een aparte blog te starten die zich alleen maar richt op reizen. En zo is Global-Treasures.com geboren!

Heb je verder nog vragen of wil je meer van me weten, aarzel dan niet om hieronder een reactie achter te laten, om me een berichtje te sturen via een van mijn social media accounts, of om het contactformulier in te vullen!

Volg me op Instagram