Search here...
TOP
Reisverhalen

Nieuw-Zeeland Dag 5 | Hot water beach

zonsopgang Hahei - Nieuw-Zeeland | Global-Treasures.com
488 Views

Tijdens dag vijf hadden we een vrije dag in Hahei waarop we konden doen wat we wilden. Wel was er de mogelijkheid om in de middag met de hele groep naar hot water beach te gaan. Maar we begonnen de dag vroeg omdat we graag op het strand naar de zonsopgang wilden kijken. We zorgden daarom dat we om zeven uur klaar zaten op het strand om van het mooie uitzicht te kunnen genieten. En dat is zeker gelukt! Zoals je op de foto ook kunt zien, is de lucht paars/blauw. Er hangen wat wolken maar persoonlijk vind ik dat dat het juist nog mooier maakt.

zonsopgang Hahei - Nieuw-Zeeland | Global-Treasures.com

Hot water beach

Hot water beach is een strand in Hahei waarbij je een eigen gat kunt graven in het zand, waarbij (op sommige plekken) het water in het gat warm wordt. Hoe dit kan? De warmwaterbronnen borrelen langzaamaan omhoog, waardoor het water vanzelf wordt warm gemaakt. Het is daarom dus ook niet mogelijk om met je handen een kuil te graven, dat is veel te warm. Zorg er daarom voor dat je, wanneer je een bezoek brengt aan hot water beach, dat je een schep meeneemt.

Hier kwamen we pas aan het eind van de middag van terug. Tijd om nog iets te doen hadden we daarom ook niet. Dus besloten we eten te koken. En omdat ik af en toe ook even wat tijd voor mezelf nodig had, besloot ik me na het eten terug te trekken om even wat te lezen op mijn kamer. Die avond ging ik niet al te laat slapen want de volgende dag moesten we namelijk weer vroeg opstaan en was het feest want ik was namelijk jarig! Pfff 20 jaar alweer.. Ik begin oud te worden!

Meer artikelen lezen over mijn reis door Nieuw-Zeeland? Klik dan hier voor alle reisverhalen en hier voor tips om het meeste uit jouw backpack reis door Nieuw-Zeeland te halen!

Bedankt voor het lezen!

Reisverlangen.nl

«

»

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Volg me op Instagram