Search here...
TOP
Reisverhalen

Nieuw-Zeeland dag 4 | Van Auckland naar Hahei

van Auckland naar Hahei - Nieuw-Zeeland | Global-Treasures.com
379 Views

Na een rit van zo’n drie uur, kwamen we aan in Hahei. We hadden geluk met het weer want het was lekker warm en er was weinig wind. En dan hadden we ook nog eens een hostel voor onszelf! Of nouja, natuurlijk niet het hele hostel. Er was een deel voor ons gereserveerd, speciaal voor Stray gasten. Het was er super mooi en het had iets weg van een opgeknapte boerderij.

Nadat we de spullen naar onze kamers hadden gebracht, besloten we naar het strand te gaan. Het was immers mooi weer en we moesten natuurlijk wel aan ons tintje werken. Het was wel zo dat ik niet heel lang op het strand kon liggen, aangezien ik later die middag een boottour zou gaan doen. Daarom had ik snel een duik genomen, me laten opdrogen om vervolgens naar de plek te gaan voor de boottour.

van Auckland naar Hahei - Nieuw-Zeeland | Global-Treasures.com

De boottour

Tijdens deze tour heb ik veel mooie dingen gezien,  zoals de Cathedral Cove. Deze moet je zeker zien! Je kunt hier makkelijk heen lopen, dit is een wandeling van zo’n anderhalf uur. Ook zijn we met de boot grotten ingegaan, wat zorgde voor mooie foto’s. En ja, ik nam mijn dure camera gewoon mee in de boot. Risky maar zeker de moeite waard! De foto’s deel ik dan ook al te graag met jullie!

De boottour deed ik samen met een meisje die ik had leren kennen via Stray. Dat was uiteraard super gezellig en we mochten ook nog eens vooraan op de speedboot zitten! Zo hadden we het beste uitzicht en kon ik mooie foto’s maken. De bestuurder van de boot gaf ook uitleg over alle plekken die we zagen. Dit was erg leuk om te doen, zeker een aanrader! En als je niet zo van snelheid houdt maar wel graag deze plek wil zien, is er ook een mogelijkheid om te gaan kajakken. Je kunt er dan zelfs voor kiezen op dit met zonsopgang te doen!

Die avond kookte de buschauffeur voor ons in het hostel in Hahei (wat ze erg goed kan) en hebben we de rest van de avond met de hele groep doorgebracht. Een en al gezelligheid!

Wil je meer artikelen lezen over mijn reis door Nieuw-Zeeland? Klik dan hier.

Bedankt voor het lezen!

Reisverlangen.nl

«

»

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Volg me op Instagram