Search here...
TOP
Doen of niet? Europa Nederland

Museum Voorlinden Wassenaar: Doen of niet?

Museum Voorlinden in Wassenaar | Global-Treasures.com
777 Views

Een tijdje terug ben ik naar Museum Voorlinden geweest in Wassenaar. En terwijl ik normaal gesproken niet zo van de musea ben, vond ik dit gek genoeg verrassend leuk. In dit artikel wil ik voornamelijk foto’s met jullie delen maar ik raad jullie zeker aan om er zelf een keer heen te gaan! Er is namelijk een heleboel te zien en vooral te doen. Er is veel interactie met jou als bezoeker, wat ik een groot pluspunt vind. Dat maakt een bezoekje aan een museum namelijk een stuk leuker en interessanter.

Toen ik binnen stond dacht ik echt bij sommige dingen echt: Is dit nou kunst? Maar er zaten ook gewoon hele gave dingen tussen. In de linker afbeelding hierboven zie je onder anderen een doolhof van ballonnen. Dit was echt heel grappig om te doen en het is echt een stuk moeilijker dan je denkt!

Tip: Doe je haar in een staart, knotje of vlecht als je besluit dit te gaan doen. Anders blijven je haren de rest van de dag statisch, niet zo charmant

Tickets

Ben je in de buurt of heb je een keer zin in een uitstapje, ga hier dan zeker een keer heen. Je moet wel een entree betalen voordat je het museum binnen mag. Dit is voor volwassenen €15,- en voor jongeren van 13 t/m 18 jaar €7,50. Kinderen jonger dan 13 jaar mogen gratis naar binnen.

Conslusie

Ik vind museum Voorlinden in Wassenaar echt een aanrader. Er zijn leuke dingen om te bekijken en te doen en je kunt je er zeker de hele dag vermaken als je dat zou willen. Het is een activiteit die leuk is voor alle leeftijden dus je kunt er makkelijk heen met het gezin, of met je vriendinnen. Wij gingen er heen als excursie met school (leeftijden tussen de 18-22 jaar) en iedereen was er heel enthousiast over. De prijs voor een ticket vind ik ook wel meevallen en de locatie is erg rustig waardoor je ook nog buiten kunt rondwandelen.

Neem dus maar van mij aan: Het is zeker de moeite waard!

Bedankt voor het lezen!

Reisverlangen.nl

«

»

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Volg me op Instagram