Search here...
TOP

Zakelijk contact

Bent u een bedrijf en wilt u contact met mij opnemen om mij op de perslijst te zetten, producten toe te sturen voor een review of voor een andere samenwerking? Neem dan zeker even contact op via hallo@reisverlangen.nl of door het invullenv an het contactformulier op de contactpagina.

Disclaimer

Ik zal bij al mijn artikelen aangeven wanneer ik een product heb ontvangen, als het een gesponsord artikel is of als het een artikel is in samenwerking met een bedrijf. Daarbij zal ik altijd mijn eerlijke mening geven en laat ik mij niet beïnvloeden door het feit dat ik het product gratis heb ontvangen.

Informatie gebruiken

Het is niet toegestaan informatie op deze website te kopiëren, te downloaden of op enigerlei wijze openbaar te maken, te verspreiden of te verveelvoudigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Reisverlangen.nl. U mag informatie op deze website wel afdrukken en/of downloaden voor persoonlijk gebruik.

Afbeeldingen

De afbeeldingen en illustraties die op Reisverlangen.nl staan mogen niet gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming. Foto’s en illustraties maakt Reisverlangen.nl zelf. Wanneer je graag een foto van deze website gebruikt, neem dan eerst contact op door een mail te sturen naar hallo@reisverlangen.nl of door het contactformulier in te vullen.

Affiliate Links

Voor een aantal producten staan affiliate links op mijn website. Dit betekent dat, wanneer jij op een link klikt en op die website iets koopt, Reisverlangen.nl een commissie krijgt. Als dit het geval is staat dit ook altijd vermeld onderaan het artikel.

Nog vragen? Neem dan contact op via hallo@reisverlangen.nl of via het contactformulier.

Volg me op Instagram