Search here...
TOP
Europa Nederland

Dagtrip naar Den Bosch | Nederland

Dagtrip naar Den Bosch | Global-Treasures.com
474 Views

Heb je zin om een dagje weg te gaan in ons eigen, prachtige land? Lees dan zeker even verder. In dit artikel deel ik namelijk een leuke dagtrip naar Den Bosch die zeker de moeite waard is. Zoals je misschien wel weet is Den Bosch een prachtige stad waar veel te zien en te doen is. Daardoor hoef je helemaal niet naar een ander land, maar kun je gewoon in ons gezellige kikkerlandje blijven! 

Een Bossche bol kan natuurlijk niet ontbreken aan deze dagtrip!

Allereerst gingen we bij aankomst even lekker lunchen bij Jan de Groot. Misschien ken je het wel, maar misschien ook niet. Banketbakkerij Jan de Groot staat bekend om zijn overheerlijke Bossche Bollen, iets dat je zeker gehad moet hebben als je een bezoekje brengt aan Den Bosch. Ben je geen fan van de Bossche Bol? Dan kun je natuurlijk ook altijd gaan voor broodjes, gebakjes of andere lekkernijen. 

Een rondvaart

Nadat we hier klaar waren, besloten we een kleine rondvaart te doen door de waterlopen van Den Bosch. Zij laten je de mooiste plekjes in het historische centrum van Den Bosch zien. Ook zeker de moeite waard! Dit is vooral leuk om te doen op een dag dat het mooi weer is. Een rondvaart kost ongeveer acht euro per persoon. 

Dagtrip naar Den Bosch | Global-Treasures.com

Escape room | Breakout Room

Wat ook nog leuk is om te doen als je eenmaal in Den Bosch bent, is een Escape Room. Wij hebben dit zelf ook gedaan toen we een dagje naar deze gezellige stad gingen en dat was zeker de moeite waard! Helaas konden wij niet op tijd ontsnappen maar je hebt verschillende kamers met een andere moeilijkheidsgraad. Als je met een grotere groep bent is dit echt heel erg leuk om te doen! 

Dagtrip naar Den Bosch | Global-Treasures.com

Dineren bij Picasso of Zaher

In de avond kun je lekker wat gaan eten want daarin zijn genoeg mogelijkheden in Den Bosch. Wij aten bijvoorbeeld bij Picasso, een Italiaan die erg lekker was en niet te duur is. We hadden ook veel goede dingen gehoord over de Afghaan, Zaher heette die dacht ik. Helaas was die gesloten op de dag dat wij er waren. Dat zou ik zeker even checken want als je iets nieuws wilt ontdekken is zoiets erg leuk om te doen. 

Dagtrip naar Den Bosch | Global-Treasures.com

Nog niet klaar om naar huis te gaan? Ga naar de bios!

Als je dan nog tijd over hebt en je bent de stad nog niet moe, dan vind ik het altijd leuk om in de avond een filmpje te pakken. Bij de Vue in Den Bosch heb je super luxe, verstelbare stoelen waardoor je het jezelf super comfortabel kunt maken tijdens het kijken van een film. Ook zeker een aanrader!

Dat was eigenlijk alles wat wij hebben gedaan tijdens onze dagtrip naar Den Bosch. Maar er is natuurlijk veel meer te doen! Zo kun je lekker shoppen, een terrasje pakken of gewoon door de prachtige stad wandelen. Het is natuurlijk ook een kwestie van wat je leuk vindt om te doen. Maar met deze tips komt dat in ieder geval zeker goed! 

Meer tips lezen voor ons eigen kikkerlandje? Klik dan hier.

Bedankt voor het lezen! 

Reisverlangen.nl

«

»

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Volg me op Instagram