Search here...
TOP
Reisverhalen

Bali dag 5 | Nusa Lembongan > Uluwatu

Views op Nusa Lembongan en Nusa Cengingan | Global-Treasures.com
408 Views

Time to leave this beautiful place

Na een paar dagen te hebben doorgebracht op Nusa Lembongan en Nusa Ceningan, vond ik dat het tijd was om weer terug te gaan naar Bali. Ik had het idee dat ik beide eilanden wel had gezien, dus wilde ik een kijkje gaan nemen in Uluwatu.

De boot ging pas in de middag. Daarom besloot ik eerst nog even naar het strand te lopen, daar mijn boek te lezen en een ontbijtje te scoren. Persoonlijk vind ik dat er geen betere manier is om je dag te starten: zon, strand, een ontbijtje en een boek!

Wat je misschien niet weet is dat ik het verschrikkelijk vind om op een boot te zitten. Iedere keer opnieuw word ik weer misselijk en de angst om om te kantelen door de hoge golven is groot. Maar goed, ik wilde natuurlijk wel de mooiste plekken in en rondom Bali zien! Daar moest ik me dus maar even overheen zetten.

Terug op Bali

Eenmaal terug op Bali was het al redelijk laat op de middag. Toen moest ik nog een taxi regelen en in Uluwatu zien te komen. Rond een uur of vijf kwam ik aan in het hostel, die veel verder van alles af lag als dat ik had verwacht. SR Hostel, het hostel waarin ik zat, was wel erg gezellig. Want hoewel de kamers niet erg schoon waren en de verlichting bij mijn bed het niet deed, kreeg je ‘s avonds wel gratis eten. Je at dus met iedereen die op dat moment samen in het hostel zat, je eten op. Een gezellige manier om mensen te leren kennen. En zoals ik al zei lag het hostel redelijk ver van alles af. Je hoefde dus geen zoektocht te starten naar een restaurant.

Het hostel

In het hostel hadden ze een hondje en een kitten als huisdier. Deze wilden je graag gezelschap houden, vooral als je iets te eten had. Ook dat was een positief iets aan het hostel, dieren erbij hebben is gewoon gezellig!

Ook mocht je gebruik maken van het zwembad. Die was wel wat aan de kleine kant maar hij was in ieder geval wel schoon. Dat vind ik persoonlijk nog veel belangrijker dan de grootte van een zwembad of hostel. Als het schoon is ben ik gelukkig!

Uluwatu, Bali | Global-Treasures.com

Omdat ik vaak na een bootritje de rest van de dag misselijk ben, besloot ik in de avond rustig aan te doen. Aangezien ik door het avondeten een aantal nieuwe mensen uit het hostel had leren kennen, bracht ik de avond met hen door. En dat was ook zeker geen vervelende manier om de dag af te sluiten!

Wil je nou graag meer artikelen lezen over mijn reis door Bali? Klik dan hier voor alle tips voor een reis naar Bali of hier om alle soorten artikelen terug te vinden over Bali.

Bedankt voor het lezen!

Reisverlangen.nl

«

»

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Volg me op Instagram