Search here...
TOP
Reisverhalen

Bali Dag 11 | Een bezoek aan de Tanah Lot Tempel

Tanah Lot Tempel Canggu - Bali, Indonesië, Azië | Global-Treasures.com
454 Views

Het was tijd om te vertrekken uit Kuta want er stonden vele mooiere plekken op ons te wachten. De eerste plek waar we heen gingen, was Canggu. Ik had al een heleboel goede dingen over deze plek gehoord, zoals de prachtige Tanah Lot Tempel en dus konden we Canggu zeker niet overslaan. Na een paar dagen te hebben doorgebracht in Kuta was het eindelijk tijd om verder te trekken, deze keer met gezelschap. 

Kuta > Canggu

Omdat we niet zo heel lang de tijd hadden, besloten we meteen aan de bak te gaan. Die vriendin die me op kwam zoeken in Bali zou namelijk maar twee weken blijven en we hadden nog veel plekken die we graag wilden zien. Nadat we onze spullen af hadden gezet in het hostel, besloten we meteen iets te gaan bezichtigen. Het was toch al wat later op de middag maar we wilden geen dag verspillen. Daarom was het tijd om naar de Tanah Lot Tempel te gaan! 

Op naar de tempel!

We regelden een taxi en wat later op de middag kwamen we aan bij de tempel. Het leek wel een heel dorpje, met allemaal leuke winkels en restaurantjes, en natuurlijk de tempel. Ook het water dat tegen de rotsen omhoog sloeg was prachtig om te zien en gelukkig heb ik ook een aantal leuke foto’s kunnen maken. Dat hoort er natuurlijk ook bij! 

In één van de restaurantjes daar aten we wat en vervolgens besloten we rond te gaan lopen. We waren er dan ook net met zonsondergang en dat maakte het allemaal nog net weer wat mooier. Zo’n soort tempels zijn al leuk om te zien maar als je gaat tijdens zonsondergang dan zijn ze vaak nog veel mooier. Dat deed ik bijvoorbeeld ook toen ik de Uluwatu tempel ging bezichtigen. Ook dat waren prachtige foto’s, alleen al door die zonsondergang.

Lees ook: Bali dag 6 | Een bezoekje aan de Uluwatu Tempel

Old Men’s Bar

Eenmaal terug in het hostel besloten we naar de Old Men’s bar te gaan. Dit is een populair barretje waar veel toeristen samenkomen. Dit was echt super gezellig maar helaas sloot het al vroeg. Daarom besloten we toch maar weer terug te gaan naar het hostel omdat we de volgende dag wat meer van Canggu wilden zien, dus moesten we vroeg opstaan. Later bleek dat het feestje van Old Men’s was verplaatst naar het strand, en dat dit echt mega leuk was. Helaas wisten wij hier niets vanaf dus als jij toevallig naar Canggu gaat binnenkort, dan is dat zeker een aanrader! Want op Bali hebben ze echt hele leuke feestjes! 

Tanah Lot Tempel Canggu - Bali, Indonesië, Azië | Global-Treasures.com

Aanrader of niet?

Dat was het alweer voor het artikel van vandaag. Het artikel is niet extreem lang geworden maar dat hoeft naar mijn mening ook niet omdat de foto’s genoeg zeggen over de pracht van de Tanah Lot Tempel. Als je op Bali bent zou ik ook zeker aanraden om hier een kijkje te gaan nemen. Ik dacht dat je hiervoor geen entree hoefde te betalen, terwijl dat bij de Uluwatu tempel wel zo was, maar ik durf het niet met honderd procent zekerheid te zeggen. Maar als je al entree moet betalen, zal het nooit veel zijn. Anders was het me namelijk wel bijgebleven. Zeker doen dus! 

Wil je nou graag meer artikelen lezen over mijn reis door Bali? Klik dan hier voor alle tips voor een reis naar Bali of hier om alle soorten artikelen terug te vinden over Bali.

Bedankt voor het lezen! 

Reisverlangen.nl

«

»

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Volg me op Instagram