Search here...
TOP
Reisverhalen

Australië Dag 9 | Surfers Paradise vanuit Skypoint

Surfers Paradise - Skypoint | Global-Treasures.com
302 Views

 Tijdens dag negen moesten we extreem vroeg opstaan, aangezien de bus zou vertrekken om kwart voor zeven. Het fijne was dan wel weer dat we niet zo lang in de bus hoefden te zitten. We maakten een tussenstop bij Point Danger, een hoge, steile rots uitkijkend over de Stille Oceaan, die tegelijkertijd de grens is tussen Queensland en New South Wales. Hier hielden we een kleine koffiestop, maakten we wat foto’s en genoten van het mooie uitzicht. Vanuit hier kon je namelijk Surfers Paradise al zien liggen!

Surfers Paradise - Skypoint | Global-Treasures.com

Dan eindelijk: Surfers Paradise!

Na een korte stop gingen we vervolgens door naar ons eindpunt: Surfers Paradise. Na ongeveer veertig minuten te hebben gereden vanaf Point Danger, kwamen we hier al aan. Omdat het nog maar tien uur ‘s ochtends was, hadden we daardoor nog de hele dag om iets te ondernemen. Na het inchecken (ookal konden we nog niet op onze kamers) besloten we een rondje te lopen door Surfers Paradise. We shopten wat (ookal had niemand van ons geld), aten wat en liepen langs de boulevard. En natuurlijk moesten we ook even lekker in het zonnetje liggen!

Skypoint Observation Deck

Aan het eind van de middag leek het ons leuk om een bezoekje te brengen aan het Skypoint Observation Deck. Voor 25 dollar kun je met de lift omhoog naar het Skypoint, 77 verdiepingen in 43 seconden) en heb je uitzicht over de hele stad. Wat je ook kon doen is 35 dollar betalen, waarbij je omhoog mocht en je een voucher kreeg van 20 dollar om iets te eten te kopen. Wij wilden een keer wat anders en dus aten we op de 77ste verdieping een lekker avondmaaltje. Dat is nog eens dineren with a view. Ook weer iets om niet snel meer te vergeten!

Surfers Paradise - Skypoint | Global-Treasures.com

Meer artikelen lezen over mijn tijd in Australië? Klik dan hier.

Bedankt voor het lezen!

Reisverlangen.nl

«

»

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Volg me op Instagram