Search here...
TOP
Reisverhalen

Australië Dag 8 | Fietsen door Byron Bay

Fietsen door Byron Bay - Australië | Global-Treasures.com
419 Views

Gelukkig zijn er meer dan genoeg dingen die je kunt doen tijdens een bezoek aan Byron Bay. Onze vijfde (en laatste) had ik nog één ding dat ik graag wilde doen in Byron Bay: een fiets huren. Dat was dan ook precies wat we vandaag gingen doen.

Om acht uur ‘s ochtends stond ik al paraat en was ik klaar om te gaan. Helaas waren de mensen met wie ik ging nog niet zo vroeg op, dus heb ik nog een tijdje moeten wachten. Rond half 11 waren ook zij eindelijk klaar om te gaan dus huurden we de fietsen en besloten we als eerste naar het hostel van een vriendin te gaan om haar op te pikken.

Fietsen door Byron Bay - Australië | Global-Treasures.com

Waar ging de reis naartoe?

Vanuit haar hostel besloten we naar een mooi strand te fietsen, ongeveer een half uur verderop. Aangezien het zonnetje scheen en het lekker warm was, bleven we hier een tijdje. Zo maakten we wat leuke foto’s, lagen we te zonnen en genoten we van het mooie uitzicht. Helaas liet één van de meiden met wie ik was haar telefoon in het zeewater vallen, waardoor deze was gesneuveld. Echt balen!

Fietsen door Byron Bay - Australië | Global-Treasures.com

De middag in Byron Bay

Vervolgens fietsen we terug en gingen we lunchen en wat shoppen in Byron Bay. We mochten tot zes uur ‘s avonds gebruik maken van de fietsen, dus konden we alles lekker rustig aan doen. Tijdens het shoppen scoorde ik (zonder dat het op de planning stond) een nieuwe bikini. Ik ben er wel echt onwijs blij mee!

Omdat het nog redelijk vroeg was besloten we om weer verder te fietsen en een bezoekje te brengen aan een ander strand dan waar we die ochtend waren. Er zijn namelijk zoveel mooie stranden te vinden in Byron Bay (en de rest van de oostkust). De rest van de dag hebben we hier doorgebracht, totdat het te koud werd. Rond een uur of half vijf fietsten we terug, deden we boodschappen en maakten we ons klaar voor een gezellige barbecue. Het was de laatste dag die we doorbrachten als groepje, dus moesten we het natuurlijk wel op een leuke manier afsluiten. 

Fietsen door Byron Bay - Australië | Global-Treasures.com

Barbecue in Byron Bay

Rond zeven uur begonnen we met de barbecue, waar we tot een uur negen hebben gezeten. Een van de leuke dingen aan Australië is dat er op grasveldjes bij de stranden vaak barbecues te vinden zijn waar je gratis gebruik van mag maken. Dat is natuurlijk ideaal, vooral in de zomer. Helaas was het door de wintertijd wel al vroeg donker, dus moesten we wel in het donker barbecuen, maar daardoor was het zeker niet minder leuk! Zoals ik al zei: een leuke manier om de avond en onze tijd samen af te sluiten.

Wil je nou graag meer persoonlijke verhalen lezen over mijn tijd in Australië? Klik dan hier. Heb je liever een heleboel tips over dit prachtige land? Klik dan hier.

Bedankt voor het lezen!

Reisverlangen.nl

«

»

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Volg me op Instagram