Search here...
TOP
Reisverhalen

Australië dag 4 | Tea Tree lake en Byron Bay

Tea Tree lake en Byron Bay | Global-Treasures.com
380 Views

Na een lekker ontbijtje in River Retreat gingen we alweer door naar onze volgende stop. De dag zouden we eindigen in Byron Bay maar we maakten eerst nog een andere stop. Na een paar uur rijden kwamen we namelijk aan bij het Tea Tree lake, waar we een middagpauze hielden. Hier kregen we ook de mogelijkheid om een frisse duik te nemen. Tea tree is immers goed voor je huid en haar! En een frisse duik kon natuurlijk ook geen kwaad.

Ik zeg wel mooi een “frisse” duik, maar zo zag het er voor mij niet uit. Het tea tree lake is namelijk zwart. Best wel eng dus om hier zomaar in te duiken! Je kon niet zien wat er onder je zwom en dat vond ik maar een akelig idee. Maar ik leef nog! Dus er zwom niets dodelijks in, haha.

Tea Tree lake en Byron Bay | Global-Treasures.com

Byron Bay!

Die middag kwamen we dan eindelijk aan in Byron Bay. Ik wist eerlijk gezegd niet zo goed wat ik moest verwachten van deze plek. Het was veel beter dan ik me voor had kunnen stellen. We hadden geluk met het weer, wat het allemaal nog net wat mooier maakte. Maar na een snelle stop in het hostel om onze spullen te droppen, gingen we meteen deze leuke plek verkennen. Byron Bay heeft erg veel leuke, kleine winkeltjes en daar kon ik me dus de hele dag wel vermaken.

Toen gingen we naar het strand voor de zonsondergang en dat was een van de mooiste die ik ooit had gezien. Het lag waarschijnlijk ook gewoon aan de sfeer die er hing. Mensen die aan het skateboarden waren, een aantal mensen stonden live muziek te maken op het strand en een heleboel mensen zaten gewoon lekker op de rotsen, te genieten van de zonsondergang en alles wat hierbij hoorde.

Tea Tree lake en Byron Bay | Global-Treasures.com

Time for Mexican food!

Nadat de zon was ondergegaan, besloten we even lekker ergens te gaan eten. Normaal gesproken houd ik niet zo van Mexicaans eten maar vandaag wilde ik gewoon weer een gokje wagen. En dat dan ook zonder spijt! Ik nam overheerlijke nacho’s waar ik erg van heb genoten! 

Tea Tree lake en Byron Bay | Global-Treasures.com

De rest van de avond zaten we hier, dronken we wat en heb ik het super erg naar mijn zin gehad! Doe mij maar vaker zo’n avondjes! 

Bedankt voor het lezen!

Reisverlangen.nl

«

»

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Volg me op Instagram