Search here...
TOP
Reisverhalen

Australië Dag 12 | Brisbane ontdekken

Brisbane Ontdekken - Oostkust Australië | Global-Treasures.com
374 Views

Tijdens onze tweede dag in Brisbane was het helaas niet zo’n mooi weer. Daarom was het tijd om Brisbane te ontdekken! Met als allereerst: de Art Gallery, die niet te ver van ons hostel af lag. De entree hiervoor was gelukkig gratis dus het is een mooie oplossing om hierheen te gaan als het slecht weer is.

Persoonlijk vond ik het niet zo speciaal. In Wellington en Auckland ben ik ook naar twee Art Gallery/musea’s geweest, die waren een stuk mooier en interessanter. Het is dus leuk om je dag op te vullen maar je hoeft er niet te veel van te verwachten. Wij hebben hier uiteindelijk ongeveer een uur doorgebracht en toen werd het weer gelukkig wat beter. Vandaar dat we snel weer naar buiten gingen en een ritje besloten te maken op de ferry.

Lees ook: Auckland Art Gallery Toi o Tãmaki | Nieuw-Zeeland

Brisbane Ontdekken - Oostkust Australië | Global-Treasures.com

Met de ferry

Per ongeluk waren we op de betaalde ferry gestapt (zonder te betalen, oops) dus gingen we na de eerste stop snel uit het bootje. Vanuit daar wachtten we op de CityHopper, een gratis ferry die je naar een aantal stops brengt. Eenmaal weer terug aan land deden we boodschappen en vervolgden we ons uitstapje naar de Botanic Gardens, waar we de gekochte lunch wilden opeten. Balen was dat het toen begon te regenen, waardoor we met z’n allen even naar een koffieshop (nee, niet de Nederlandse variant) om op te warmen en gezellig bij te kletsen met een warm drankje.

Brisbane Ontdekken - Oostkust Australië | Global-Treasures.com

STA Travel

Vervolgens ben ik naar STA Travel gegaan om mijn vlucht van Cairns naar Bali te boeken. Vijfentwintig juni vertrek ik dus van Australië naar Bali. Zin in! Ondertussen staan er al een paar leuke artikelen over mijn reis door Bali online. Heb je deze nog niet gelezen? Klik dan hier om dat alsnog te doen.

Brisbane Ontdekken - Oostkust Australië | Global-Treasures.com

Meer artikelen zoals deze lezen over mijn reis door Australië? Klik dan hier. Ga je zelf naar Australië en ben je nog op zoek naar tips? Klik daarvoor hier.

Bedankt voor het lezen!

Reisverlangen.nl

«

»

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Volg me op Instagram