Search here...
TOP
Reisverhalen

Australië Dag 11 | Van Surfers Paradise naar Brisbane

Views Brisbane - Oostkust Australië | Global-Treasures.com
280 Views

Op dag 11 ging de reis van Surfers Paradise naar Brisbane. Brisbane is een stop waar ik lang naar had uitgekeken dus ik was uiteraard erg blij om hier dan eindelijk te zijn. Rond een uur of elf kwamen we aan en ik kon het hostel nog niet in. Dit kan meestal pas vanaf 1 of 2 uur in de middag. Vandaar dat ik mijn spullen had achtergelaten in de storage room, waarna ik samen met een vriendin de stad in ging. 

Views Brisbane - Oostkust Australië | Global-Treasures.com

De Botanic Gardens

We liepen lekker wat door de stad, waarbij we als eerst een stop maakten bij de Botanic Gardens. Helaas was dit niet heel speciaal, dus waren we hier ook snel weer weg. Ik heb ondertussen ook al zoveel verschillende Botanic Gardens gezien dat ik ze eigenlijk ook niet meer zo heel speciaal vind. Zowel in Australië, als in Nieuw-Zeeland hadden ze deze namelijk een heleboel. En mijn favoriet tot nu toe is die in Sydney, Australië!

We lunchten langs het water bij een Fish & Chips zaak die helaas niet heel lekker was (en waarvan ik de naam niet meer weet). Vervolgens maakten we een aantal foto’s bij het Brisbane “bord” en liepen we lekker wat door de stad. Tegen de tijd dat we daarmee klaar waren was het al ongeveer vijf uur. Daarom besloten we een rondje in the wheel of Brisbane, een reuzenrad, te gaan. 

En om de mooiste foto’s te kunnen maken besloten we dit net bij zonsondergang te doen. Moet je deze prachtige foto’s eens zien van deze waanzinnig mooie stad! 

Terug naar het hostel

Vervolgens zijn we teruggegaan naar het hostel, hebben we wat gegeten en hebben we nog wat in het hostel gezeten. Brisbane vind ik zeker een prachtige stad, alleen is er niet heel veel te doen. Er zijn wel veel leuke dingen te doen rondom Brisbane maar in het centrum zelf valt het iets tegen. Ik denk dat het ook vooral een leuke stad is om te wonen en te werken! Maar zoals ik al zei is er niet mega veel te zien. Je bent binnen één of twee dagen wel klaar. 

Meer artikelen lezen over mijn tijd in Australië? Klik dan hier voor een heleboel tips zodat jij het meeste uit jouw reis door Australië kan halen. Of klik hier voor meer persoonlijke verhalen zoals deze!

Bedankt voor het lezen!

Reisverlangen.nl

«

»

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Volg me op Instagram