Search here...
TOP
Reisverhalen

Australië Dag 10 | Cruise rond Surfers Paradise

Surfers Paradise - Oostkust Australië | Global-Treasures.com
332 Views

Omdat we vandaag alleen in de middag iets op de planning hadden staan in Surfers Paradise, betekende dat dat we lekker uit konden slapen. Uiteindelijk vertrokken we om half tien naar het strand en hebben we hier de rest van de ochtend en het begin van de middag gezeten. Want waarom in bed slapen als het ook op het strand, in de zon kan?

En kijk, al die hoge gebouwen in Surfers Paradise zijn allemaal heel leuk en aardig, totdat je op het strand ligt, de zon achter een van die hoge gebouwen verdwijnt, en jij in de schaduw komt te liggen. Maar het was een mooi strand waar het niet te druk was. Zo kon je dus lekker even tot rust komen. En als de golven hoog genoeg zijn is het ook leuk om hier de surfers te bekijken. Het heet immers Surfers Paradise.. Al waren er niet heel veel surfers te bekennen toen wij er waren maar dat hangt natuurlijk van het weer af.

Surfers Paradise - Oostkust Australië | Global-Treasures.com

De cruise

Uiteindelijk vertrokken we om kwart over twee richting onze cruise. Deze begon namelijk om half drie. Eenmaal daar bleek de meerderheid van de mensen op de boot ouders te zijn dan zestig maar dat maakte het zeker niet minder gezellig! Mijn hart smelt altijd als oudere mensen contact willen leggen, zo lief! Dus natuurlijk hebben we ook wat tijd met hen doorgebracht.

Surfers Paradise - Oostkust Australië | Global-Treasures.com

Ondertussen vaarden we met de boot langs alle dure huizen langs Surfers Paradise. En geloof me, daar zaten zeker wel een paar huizen bij waarin ik mezelf zie wonen. Mooie, grote huizen met zoveel ruimte dat mijn hele familie erin kan wonen, en natuurlijk met zwembad. Maar dat zal een droom blijven..

Na de tour

Na de tour begon het alweer snel donker te worden. Omdat we natuurlijk wel een aantal leuke foto’s moeten hebben voor onze Instagrams, besloten we aan het water nog een aantal mooie foto’s te maken. Uiteindelijk werd dit een hele fotoshoot. Ik denk dat we daar wel een uur foto’s hebben staan maken! Maar ik zal het jullie niet aan doen om alle foto’s met jullie te delen, haha! Ik vond het in ieder geval super leuk om dat een keer gedaan te hebben. En dan ook nog eens op zo’n mooie plek als Surfers Paradise!

Surfers Paradise - Oostkust Australië | Global-Treasures.com

Meer artikelen lezen over mijn tijd in Australië? Klik dan hier voor een heleboel tips zodat jij het meeste uit jouw reis door Australië kan halen, en hier voor meer persoonlijke verhalen zoals deze.

Bedankt voor het lezen!

Reisverlangen.nl

«

»

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Volg me op Instagram