Search here...
TOP
Nieuw-Zeeland Oceanië

Auckland Art Gallery Toi o Tãmaki | Nieuw-Zeeland

Auckland Art Gallery Toi o Tāmaki - Auckland, Nieuw-Zeeland | Global-Treasures.com
553 Views

Ondertussen heb ik al een aantal dagen doorgebracht in Auckland en omdat vandaag het niet zo’n mooi weer was, besloot ik een kijkje te gaan nemen in de Art Gallery van Auckland, genaamd Toi o Tãmaki. Normaal ben ik niet zo van de musea maar ik wilde graag iets ondernemen, ondanks het slechte weer. Het handige was dan ook dat de Art Gallery midden in het centrum van Auckland ligt. En verrassend genoeg vond ik het museum echt heel leuk! Sommige gedeeltes waren niet helemaal mijn ding maar een deel vond ik ook onwijs gaaf.

Vandaag leek het me daarom leuk om een aantal beelden met jullie te delen, gewoon omdat het kan, haha! De foto’s die ik heb gemaakt komen allemaal uit het gedeelte die ik het leukste vond aan het museum. De precieze naam weet ik niet meer van dit gedeelte maar het had te maken met de kunst van nu, 2018

Over de onderste twee foto’s wil ik wel even wat vertellen, ookal wilde ik eigenlijk zo min mogelijk tekst in dit artikel zetten en jullie gewoon de kunst uit dit museum laten zien. Maar misschien denk je: Hoezo is dit kunst? Het is niet eens mooi! Het idee van deze ruimte is dat jij zelf meehelpt met het maken van kunst. Deze ruimte zit namelijk vol met ronde stickers en jij mag zelf helpen met het opvullen van alle witte gedeeltes in de ruimte. Uiteindelijk mag er geen wit plekje meer te zien zijn in de ruimte. Dat is toch een grappig idee! En het is best wel cool om te zeggen dat ik hier ook aan heb meegeholpen want natuurlijk heb ik ook een aantal stickers geplakt!

Entree Toi o Tãmaki Art Gallery

Inwoners Nieuw-Zeeland (Met bewijs) – Gratis
Volwassenen – $20
Studenten – $17
Kinderen 12 jaar & jonger – Gratis

Auckland Art Gallery Toi o Tāmaki - Auckland, Nieuw-Zeeland | Global-Treasures.com

Ik wilde jullie eigenlijk wat meer foto’s laten zien maar helaas was het in het museum redelijk donker, waardoor veel van de gemaakte foto’s wazig zijn. Maar goed, gelukkig zijn er toch nog een aantal die wel goed gelukt zijn!

Ik hoop in ieder geval dat jullie dit een beetje interessant vonden om te bekijken. Het is iets anders dan wat ik normaal gesproken doe maar ik wil gewoon wat afwisseling op mijn blog. Ik wil vrij zijn in het soort berichten dat ik plaats en ook experimenteren met verschillende dingen.

Wil je nou graag meer artikelen lezen over mijn reis door Nieuw-Zeeland? Klik dan hier.

Bedankt voor het lezen!

Reisverlangen.nl

«

»

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Volg me op Instagram