Search here...
TOP
Azië Lijstjes Thailand Tips

6x Lekkere restaurants in Ayutthaya | Thailand

6x Lekkere eettentjes in Ayutthaya - Thailand, Azië | Global-Treasures.com
749 Views

In dit artikel leek het me leuk om een aantal lekkere restaurants met jullie te delen in Ayutthaya Thailand. Daarom heb ik er maar liefst 6 voor jullie op een rijtje gezet. Zelf ben ik niet in álle restaurantjes geweest omdat we daarvoor niet lang genoeg in Ayutthaya waren maar heb ik over de restaurantjes waar ik zelf niet ben geweest alleen maar positieve verhalen gehoord. Vandaar dat ik ze er toch heb bijgezet in dit lijstje! Laten we nu snel gaan kijken welke restaurants aan te raden zijn! 

6

Pine café & bed 

Als je op zoek bent naar een plek waar je lekkere Europees kunt eten en waar het eten er Instagram-worthy uitziet? Dan kun je het beste naar Pine Café & Bed gaan. Hier hebben we heerlijk gegeten en je eten ziet er fantastisch uit! Het is geen groot restaurantje dus zorg dat je er op tijd bent, anders is er een kans dat het vol zit. Daarnaast betaal je hier wel iets meer vergeleken met de andere restaurants in Ayutthaya. Máár ik vond het dat wel waard. 

Lekkere eettentjes Ayutthaya - Thailand, Azië | Global-Treasures.com

5

The Summer House

Een andere leuke plek om een hapje te eten, is The Summer House in Ayutthaya. Je hebt hier ontzettend veel keus. Zo kun je zowel Europese, als Aziatische gerechten bestellen. Ben je Vegetarisch of veganistisch, dan kan dat hier ook. Ook dit restaurant is, net als die van hierboven, iets prijziger. Zelf ben ik niet in dit restaurant geweest maar ik hoor er vanuit mijn omgeving alleen maar goede dingen over. Vandaar dat ik hem toch aan dit lijstje heb toegevoegd. 

4

Hunsa coffee

Bij Hunsa Coffee kun je niet alleen terecht voor koffie. Je kunt hier lunchen en dineren voor niet al te veel geld. Ze hebben ook zoetigheid als dessert of tussendoortje. Hansa Coffee ligt tegenover de Wat Thammkarat, een plek die je hoogstwaarschijnlijk wel gaat bezoeken wanneer je in Ayutthaya bent. Je hoeft alleen maar de weg over te steken en je komt bij dit leuke restaurantje uit. 

3

Coffee Old City

Een ander goed restaurant met een heleboel typisch Thaise gerechten, is Coffee Old City. Hier kun je uiteraard niet alleen koffie drinken, maar ook ontzettend lekker eten. De prijs-kwaliteit verhouding is top en de mensen zijn er ontzettend vriendelijk. Dit is zeker een goede plek om te gaan lunchen of dineren als je de hele dag hebt rondgelopen in Ayutthaya. Gewoon een leuk en betaalbaar restaurantje! 

2

Fun Dee Café

Tijdens onze tijd in Ayutthaya verbleven wij in het Fun Dee hostel. Aan het hostel vast zat een café met een heleboel lekkere dingen. Fun Dee ligt redelijk in het centrum van Ayutthaya dus wil je ergens een lekker hapje eten, dan zou ik deze plek zeker aanraden. Het is niet heel groot maar de mensen zijn ontzettend vriendelijk en het eten is lekker. De prijzen zijn ook niet te hoog, wat ook een pluspunt is. 

1

Baan Kao Nhom

Heb je in een van bovenstaande restaurants gegeten en wil je nog ergens dessert, zoetigheid of koffie scoren? Dan is Baan Kao Nhom een aanrader. Dit is een trendy café waar niet alleen toeristen, maar ook een heleboel locals te vinden zijn. Dan weet je dat je goed zit. Een absolute go-to! 

Dat was het alweer voor dit artikel waarin ik een aantal lekkere restaurants in Ayutthaya met jullie deel. Heb je iets aan dit artikel gehad, laat het me dan zeker even weten in de comments. Heb je verder nog aanraders? Laat ook dan even een reactie achter!

Bedankt voor het lezen! 

Reisverlangen.nl

«

»

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Volg me op Instagram