Search here...
TOP
Lijstjes Tips Verenigd Koninkrijk

4x goede restaurants in Sheffield

4x lekkere restaurantjes Sheffield - UK Engeland | Global-Treasures.com
559 Views

Na een paar dagen te hebben doorgebracht in Sheffield, hebben we natuurlijk ook een aantal restaurants getest. In het artikel van vandaag deel ik de restaurants die de moeite waard zijn wanneer je een bezoekje brengt aan Sheffield! 

1

Browns


Om eerlijk te zijn had ik bij binnenkomst een beetje mijn twijfels over dit restaurant. Het ziet er een beetje oubollig uit en er zat helemaal niemand binnen, waardoor ik meestal de neiging heb om een ander restaurant te gaan zoeken. De vriendin met wie ik was wilde hier wel graag zitten, dus besloot ik het een kans te geven. En dat is maar goed ook! Ik heb hier namelijk heerlijk gegeten. De prijs is denk ik net iets boven gemiddeld maar de medewerkers zijn heel vriendelijk en het eten was zeer lekker. Vooral de avocado toast was overheerlijk! Een absolute aanrader! 

2

Piccolino 

Piccolino | 4x lekkere restaurantjes Sheffield - UK Engeland | Global-Treasures.com

Voordat we naar het concert gingen waarvoor we in Sheffield waren, wilden we toch nog even ergens wat gaan eten. Ik ben groot fan van Italiaans en daarom besloten we naar Piccolino te gaan. Een drukke en erg chique tent maar zeker de moeite waard. Je kunt hier heerlijk Italiaans eten voor niet al te veel geld. Het fijne is dat ze gerechten hebben voor ieder budget. Dus ook als je niet zoveel te besteden hebt kun je hier terecht. 

3

Jurys Inn 

Tijdens onze tijd in Sheffield verbleven wij in het Jurys Inn hotel. Dit hotel is overigens echt prachtig en je betaald er niet de hoofdprijs voor, dus dat is zeker een aanrader. Ook zat er een restaurant in het hotel en omdat we geen tijd hadden om op onze laatste dag op zoek te gaan naar een goed restaurant, besloten we hier te gaan eten. 

Hoewel het er rustig was, waardoor we onze twijfels hadden, was het toch erg goed. We hadden een overheerlijke pizza die zeker de moeite waard was. Je hoeft geen hotelgast te zijn om in dit restaurant te kunnen gaan eten dus vandaar dat hij er op dit lijstje bij staat. 

4

Unit Sheffield 

Bij dit restaurant spreek ik helaas niet uit ervaring maar ik had van veel mensen gehoord dat dit restaurant absoluut de moeite waard is.  Zowel op internet, als de medewerkers van het Jurys Inn hotel raadden dit restaurant aan. Wij hadden zelf niet meer genoeg tijd om hier naartoe te gaan dus daarom hebben we dat helaas niet kunnen doen. Maar heb je genoeg tijd in Sheffield, dan zou ik dit restaurant zeker een kans geven!

Dat was het weer voor het artikel van vandaag! Meer weten of mijn tijd in Engeland? Klik dan hier

Bedankt voor het lezen! 

Reisverlangen.nl

«

»

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Volg me op Instagram