Search here...
TOP
Australië Lijstjes Oceanië Tips

3x Lekkere lunchtentjes in het kleine Noosa Heads

3x lekkere lunchtentjes Noosa Heads - Australië | Global-Treasures.com
653 Views

Regelmatig verbleef ik op sommige plekken wat langer tijdens mijn reis langs de oostkust van Australië. Noosa Heads was een van die plekjes. En doordat ik er voor een wat langere tijd verbleef, had ik dus ook meer tijd om wat eettentjes uit te proberen. Vandaag deel ik drie van deze leuke en vooral lekkere eettentjes met jullie!

1. Grilled

Grilled was echt mijn favoriete eettentje in Noosa Heads. Hoewel het wat aan de prijzigere kant was, was het oprecht de moeite waard. Je kunt hier de lekkerste hamburgers halen, waar de plek ook om bekend staat, maar ze serveren ook andere gerechten zoals salades. Nu ik weer aan deze plek denk wil ik weer terug naar Noosa Heads, haha! 

Ik nam een overheerlijke Ceasar salade. Allemaal verse ingrediënten en er zat zelfs knoflookbrood en een gebakken eitje bij. Smullen! Ook handig is trouwens dat je het mee kan nemen. Wil je het liever op het strand opeten? Dan pakken ze het voor je in en kun je het lekker in het zonnetje opeten. Wat is er beter dan dat?

3x lekkere lunchtentjes Noosa Heads - Australië | Global-Treasures.com

2. Boost

Op deze plek heb ik al een paar keer gegeten en stelt me nooit teleur. Heb je zin in iets gezonds maar wat wel vult,  dan kun je hier de lekkerste smoothies en juices halen. Zelf neem ik altijd de Strawberry juice en geloof me,  die is echt de moeite waard! Hier heb ik alleen geen foto van gemaakt omdat het er verder niet zo speciaal uitziet. Een gewone smoothie die je thuis zelf ook zou maken, maar dan tien keer zo lekker! En ik moet je zeggen dat de smoothie niet eens zo heel ongezond was. Zelf nam ik iedere keer de Strawberry Squeeze en de ingrediënten hiervan kun je hieronder vinden!

Strawberry Squeeze - Boost

3. Acai brothers

In Noosa Heads kocht en at ik voor het eerst in mijn acai bowl. En hoewel ik er op het begin nogal aan moest wennen, was het daarna verrassend lekker. Door de paarse kleur die die van mij had, zag het er niet echt uitnodigend uit. Maar gelukkig viel het allemaal mee en was het heerlijk! Ik moet wel zeggen dat ik iets te hard van stapel was gelopen door een acai bowl én een smoothie te bestellen. Ik zat daarna zo vol dat ik de rest van de dag niets meer heb gegeten! 

Eerlijk gezegd weet ik niet of dit altijd het geval is bij een acai bowl, maar er zat allemaal vers fruit op die je zelf kunt uitkiezen. Ikzelf mocht kiezen uit drie verschillende toppings en er waren een heleboel opties:

  • Aardbeien
  • Banaan
  • Kiwi
  • Passionfruit
  • Druiven
  • Ananas
  • Sinaasappel

En nog een aantal andere fruitsoorten die ik niet heb onthouden. Zo kun je het dus naar je eigen smaak samenstellen en kun je niets anders dan genieten!

3x lekkere lunchtentjes Noosa Heads - Australië | Global-Treasures.com

Stop je tijdens je trip langs de oostkust in Noosa, ga dan zeker bij deze drie eettentjes langs. Ik beloof je dat het de moeite waard is!

Bedankt voor het lezen!

Reisverlangen.nl

«

»

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Volg me op Instagram